top of page

Group

Public·92 members

[[DAZN Boxing Live]]** Chantelle Cameron vs Katie Taylor Live Free Broadcast Boxing on TV 25th November 2023


Athrá nó díoltas a dhéanamh, sin an rud a bheidh ar siúl ag athmheaitseáil Chantelle Cameron vs Katie Taylor Dé Sathairn. Ar ais i mí na Bealtaine, thug Cameron an-aird ar dornálaíocht na mban chun a teidil dhomhanda éadroma gan aighneas a choinneáil agus an chéad bhua gairmiúil a fhulaingt ar Taylor. Sé mhí ina dhiaidh sin, táimid ar ais ag 3Arena febrile i mBaile Átha Cliath arís agus na teidil ar fad ar an líne arís. Ná caill é.



Tá sruthanna beo Chantelle Cameron vs Katie Taylor 2 ar fáil ar fud an domhain trí DAZN le síntiús míosúil rialta don tseirbhís sruthú. Ar saoire nó as baile? Léigh ar aghaidh agus taispeánfaimid duit conas féachaint ar shruthanna beo Cameron vs Taylor 2 ó áit ar bith le VPN. Camarún vs TAYLOR 2 Sruth BEO AM TÚS • Dáta: Dé Sathairn, 25 Samhain, 2023 • Ionad: 3Arena, Baile Átha Cliath • Príomhchárta: 2 p.m. ET / 11 a.m. PT / 7 p.m. GMT / 6 a.m. AEDT (26 Samhain). • Cameron vs Taylor 2: 5:30 p.m. ET / 2:30 p.m. PT / 10:30 i.n. GMT / 9:30 a.m. AEDT (26 Samhain). • Sruth domhanda: DAZN • Bí ag faire áit ar bith - bain triail as ExpressVPN 100% saor ó riosca Chuir Cameron sin tús leis an gcéad troid mar gur labhair an underdog níos mó faoi sheasamh a chéile comhraic i dornálaíocht na mban ná bronntanais éirimiúla an Bhreatnaigh féin. Tá an airde agus buntáiste suntasach ag Il Capo agus is é an trodaire níos nádúrtha é ag 140lbs. "Is mise an curadh agus ní mór dom tosú ag fáil níos mó measa," a dúirt an Cameron unbeaten agus iad ag ullmhú don troid seo. D'imir sí ar an taobh B le Taylor sé mhí ó shin, ach anois ba mhaith léi a chur ar taispeáint go léir a shots coirp breoite agus cinnte teicníc a chruthú nach raibh an chéad bua aon phucháin. Is cinnte gur roghnaigh Taylor comhraic níos fusa dá teacht abhaile d’Éirinn, ach is léiriú é ar mhian dúchais Bhré dul i ngleic leis an gceann is fearr a roghnaigh curaidh éadrom an domhain gan amhras bogadh suas agus aghaidh a thabhairt ar an gcraobh i roinn níos mó. Maíonn an 37 bliain d'aois go bhfuil na coigeartuithe riachtanacha déanta aici chun an chéad bhua gairmiúil a dhíobháil agus go mbeidh uirthi dul i mboscaí níos fearr chun fáil réidh le buntáiste a bhaint as neart Cameron don chomhlacht. Is cuma léi faoi na criosanna, is ábhar mórtais pearsanta é seo. Thosaigh Cameron go tapa i mí na Bealtaine agus beidh sé ag iarraidh arís babhtaí a fháil sa bhanc go luath, ach más féidir le Taylor a luas a úsáid, seans go bhfaighidh sí cinneadh baile. Anseo thíos, taispeánfaimid duit conas féachaint ar shruth beo Cameron vs Taylor 2 ó áit ar bith, cibé an bhfuil tú sna Stáit Aontaithe nó ag taisteal thar lear. Buaileann Chantelle Cameron agus Katie Taylor le chéile arís inniu i mBaile Átha Cliath, sé mhí tar éis do Cameron an lámh in uachtar a fháil ar Taylor chun a craobh 140 lb gan amhras a choinneáil. Tá an cárta ar siúl ag an 3Arena céanna inniu, a raibh atmaisféar dochreidte ann ar ais i mí na Bealtaine, agus le Taylor d'fhéadfadh a bheith ag troid chun leanúint lena ghairm bheatha - nó dul ar scor le caillteanas - ba cheart go mbeadh slua beo againn arís inniu. Tosaíonn clúdach beo ag 2 pm ET, agus na troideanna ag sruthú ar fud an domhain ar DAZN. Beidh ár nuashonruithe beo, buaicphointí, torthaí, agus babhta ar bhabhta don phríomhimeacht le fáil sa sruth thíos: Príomhchárta (DAZN, 2:00 pm ET) Chantelle Cameron (18-0, 8 KO) vs Katie Taylor (22-1, 6 KO), athmheaitseáil, meáchain welter sóisearach, 10 mbabhta, do chraobh gan amhras Cameron (teidil WBC, WBA, IBF, agus WBO) Gary Cully (16-1, 10 KO) vs Reece Mold (18-1, 6 KO), lightweights, 10 mbabhta Paddy Donovan (11-0, 8 KO) vs Danny Ball (13-1-1, 6 KO), meáchain welter, 10 mbabhta Thomas Carty (6-0, 5 KO) vs Dan Garber (5-1, 1 KO), meáchain throma, 8 mbabhta Skye Nicolson (8-0, 0 KO) vs Lucy Wildheart (10-2, 4 KO), meáchain cleite, 10 mbabhta, do theideal eatramhach WBC MhicNeacail Prelims (DAZN agus na Meáin Shóisialta, 11:05 am ET) Zelfa Barrett (29-2, 16 KO) vs Costin Ion (10-4-2, 5 KO), cluichí éadroma sóisearacha, 8 mbabhta Emmet Brennan (1-0, 0 KO) vs Jamie Morrissey (5-0-1, 1 KO), meáchain throma éadroma, 8 mbabhta John Cooney (9-0, 2 KO) vs Liam Gaynor (10-4, 0 KO), cluichí éadroma sóisear, 10 mbabhta Girgio Visioli (tús) vs Lee Anthony Sibley (3-1, 1 KO), lightweights, 4 bhabhta

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page